"Koud bellen is voor mij een koud kunstje. In een paar seconden maak ik er een warm gesprek van."

Wie ben ik?

Met Bel jij of bel ik? verzorg ik, Marjon van Erp, telefonisch je Business-to-Business acquisitie, opvolging, interviews en werving voor het MKB in de regio Den Bosch, Eindhoven, Tilburg en Breda. Wanneer je dat zelf niet op een comfortabele manier doet of wanneer je er geen tijd voor hebt, kan ik je daarbij ondersteunen. 

Dus je spreekt direct met degene die het werk uitvoert.

Na jarenlange ervaring in diverse Sales en Marketing functies in het bedrijfsleven, beschik ik over de juiste kennis en ervaring om er een succes van te maken. Ik ben in zeer uiteenlopende branches actief geweest. Van de bouw, keramische industrie, civiele techniek, automobielindustrie tot aluminium verwerkende bedrijven. Met partners op alle niveaus binnen de bedrijven. En met passie voor het verkoopvak. Mijn kracht ligt in de manier van communiceren aan de telefoon, mijn inlevingsvermogen in de klant en het aanvoelen van het geschikte moment. Daarnaast leiden mijn structurele aanpak, gedrevenheid en aanhoudend enthousiasme als vanzelf tot resultaat. Het telefoongesprek verloopt op vriendelijke wijze en ik sluit het respectvol af, meestal met een glimlach op het gezicht aan de andere kant van de lijn. 

Wat kun je van mij als persoon verwachten?

Anderen zeggen over mij dat ik een integere, betrouwbare, gedegen en gedreven businesspartner ben met wie men ongekende resultaten bereikt. Mijn opdrachtgevers beschouwen mij als “part of the team” doordat ik me inleef in hun situatie en verbeteringen voorstel. Ik hou van bouwen aan lange termijn relaties.
Ik benader prospects op een vriendelijke, natuurlijke en prettige manier, zodat het niet als koude acquisitie aanvoelt en ze gráág zaken met ons willen doen.  Ik kan me goed verplaatsen in de ander, de prospect aan de andere kant van de lijn. Ik luister goed en speel in op wat ik hoor. Ik spreek dezelfde taal zogezegd.

Afspraak is afspraak.  

Bel mij! +31 (0) 651 84 98 08

Bel jij of bel ik 0651849808 info AT beljijofbelik DOT nl

B2B ACQUISITIE, OPVOLGING & WERVING